E472e

Mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met mono- en diacetylwijnsteenzuur

Bereiding/oorsprong:
Esters van mono- en diglyceriden van vetzuren (E471) met mono- en diacetylwijnsteenzuur. Deze mono- en diglyceriden van vetzuren (E471) zijn van dierlijke of plantaardige oorsprong zijn.

Dit e-nummer behoort tot de categorie geleermiddelen, emulgatoren, stabilisatoren en verdikkingsmiddelen (E400-E495).

Dit ingrediënt bevat mogelijk dierlijke stoffen (onbepaald)

Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.


Toepassing

Dit e-nummer wordt vaak gebruikt in producten van de categorieën slagroom, brood en graanrepen

Dit e-nummer wordt gebruikt in 39 producten, waaronder Pizzabodem (Delhaize), Petit déjeuner - Honing en chocoladestukjes (Lu), Baguette (Aldi), Slagersgehaktbal (Beckers) en Ciabatta glutenvrij (Proceli).

Bekijk de 39 producten die E472e bevatten.


Verwante ingrediënten

E472e...

  • is samengesteld uit E471
2006-2014 - Concept & Coding: Debbie Lavreys & Daniël Teunkens