Melkzuurbacteriën

Levende fermenten, Yoghurtfermenten, Melkfermenten van yoghurt, Melkfermenten, Zuursel

Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.


Toepassing

Dit ingrediënt wordt vaak gebruikt in producten van de categorieën harde kaas, yoghurt natuur, yoghurt met vruchten, drinkyoghurt, pizza's, plantaardige yoghurt met vruchten, zachte kaas, pasta, verse kaas, diepvriesmaaltijden, chocolade- en fruitmelk, dipsauzen en zweedse broodjes

Dit ingrediënt wordt gebruikt in 209 producten, waaronder Fruity & Creamy - Kersen (Alpro), Actimel natuur (Danone), Yoghurtdrink natuur (Benecol), Pizza 4 fromaggi (Come a casa) en Echte Boer'n yoghurt - Naturel (De zuivelhoeve).

Bekijk de 209 producten die melkzuurbacteriën bevatten.


Verwante ingrediënten

Melkzuurbacteriën...

2006-2019 - Concept & Coding: Debbie Lavreys & Daniël Teunkens