Kaas
Dit ingrediënt bevat zeker melk en mogelijk vee of wild
Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op ,
,
,
of
door op één van voorgaande icoontjes te klikken.
Toepassing
Dit ingrediënt wordt vaak gebruikt in producten van de categorieën pizza's, pasta, harde kaas, diepvriesmaaltijden, dipsauzen en zweedse broodjes
Dit ingrediënt wordt gebruikt in 97 producten, waaronder Tuc - Cheese (Lu), Apéricube Natuur (La vache qui rit), Pizza Bolognaise (Delicato), Rosca emmental serrano (Come a casa) en Kaaskroket (Vanreusel Snacks).
Bekijk de 97 producten die kaas bevatten.
Verwante ingrediënten
Kaas...
- kan verwerkt worden tot kaaspoeder
- is samengesteld uit melkzuurbacteriën, stremsel en melk
- is een algemene versie van gruyère, gouda, magere kaas, pamesello kaas, geitenkaas, feta, cheddar, parmezaanse kaas, gorgonzola, bergkäse, emmentaler, edammer, mozzarella, vegetarische kaas en kaas met dierlijk stremsel