Melkpoeder
Niet-magere melkpoeder, Volle melkpoeder
- Bereiding/oorsprong:
- Melkpoeder ontstaat door het water te onttrekken uit volle melk, waarbij enkel de droge stof van de melk overblijft.
- Algemene opmerking:
- Er bestaat ook magere melkpoeder.
Dit ingrediënt bevat zeker melk
Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.
Toepassing
Dit ingrediënt wordt vaak gebruikt in producten van de categorieën chocoladerepen, rijstwafels, pizza's, mousse en koekjes
Dit ingrediënt wordt gebruikt in 165 producten, waaronder Crispy (Canderel), Fruitbiscuit - Sinas perzik (Sultana), Sensations lait intense (Côte d'Or), Sultana perzik - sinaasappel (Verkade) en Scottish toffee & pecan biscuits (MacNicols).
Bekijk de 165 producten die melkpoeder bevatten.
Verwante ingrediënten
Melkpoeder...
- is gerelateerd aan magere melkpoeder en halfvolle melkpoeder
- wordt gewonnen uit volle melk
- kan verwerkt worden tot gefermenteerde melkpoeder