Brood

Bereiding/oorsprong:
De basis van de meeste broden is bloem (meestal tarwebloem, water, gist en zout. Er kunnen echter mono- en diglyceriden van vetzuren (E471), L-cysteïne (E920) (een meelverbeteraar die gewonnen wordt uit veren en haren), of nog vele andere ingrediënten toegevoegd worden.
Algemene opmerking:
In plaats van gist zou ook zuurdesem gebruikt kunnen worden.

Dit ingrediënt bevat heel misschien dierlijke stoffen (onbepaald)

Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.


Toepassing

Dit ingrediënt wordt in geen enkele categorie van producten veel gebruikt.

Dit ingrediënt wordt gebruikt in 3 producten, namelijk Kippenvleesbrood (Delhaize), Minute soup Veloutine tomaten pompoen (Royco) en Provençale (De Hobbit).


Verwante ingrediënten

Brood...

2006-2024 - Concept & Coding: Debbie Lavreys & Daniël Teunkens