Vanille aroma

Bereiding/oorsprong:
Vanille aroma kan slaan op natuurlijk vanille aroma, dat uit echte vanille wordt geëxtraheerd, of op natuuridentieke vanille aroma, een exacte kopie van vanilline (een hoofdbestanddeel van de smaak van vanille) dat met behulp van chemische procedés geïsoleerd wordt uit een bijproduct van de papierindustrie en uit de schors van de kruidnagelboom.
Algemene opmerking:
Vanilline is misschien het hoofdbestanddeel van de vanille-smaak, maar de echte vanille-smaak is rijker omwille van de aanwezigheid van andere aroma's; weliswaar volstaat natuuridentieke vanille aroma (zuiver vanilline) voor de meeste gerechten.

Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.


Toepassing

Dit ingrediënt wordt vaak gebruikt in producten van de categorieën mousse, wafels, rijstwafels, roomijs, slagroom, koekjes, oplosdrank en ontbijtgranen

Dit ingrediënt wordt gebruikt in 157 producten, waaronder Cankao (Canderel), Liégeois met chocolade (GB), Betterfood pletkoekjes voor papjes (Blédina), Dairy ice cream (Spar) en Chocolade zeevruchten (Guylian).

Bekijk de 157 producten die vanille aroma bevatten.


Verwante ingrediënten

Vanille aroma...

2006-2024 - Concept & Coding: Debbie Lavreys & Daniël Teunkens