Rundvlees

Bereiding/oorsprong:
Met de term vlees kunnen de meeste uiteenlopende delen van een dier, in dit geval een runderen, bedoeld worden. Meestal verwijst het naar de skeletspieren (een spier tussen twee beenderen van het skelet) en het bijhorende vet, maar het kan dus evengoed gaan over longen, lever, huid, hersenen, beenmerg, nieren,...
Algemene opmerking:
Ongeveer 50% van een dier eindigt als "vlees", de andere 50% verdwijnt in allerlei ingrediënten zoals gelatine, L-cysteïne (E920), cholinezuur (E1000), glycine, als de basis van natuurlijke aroma's en nog vele andere ingrediënten waarvan men niet zou vermoeden dat het een dierlijke oorsprong heeft.

Dit ingrediënt bevat zeker vee of wild

Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.


Toepassing

Dit ingrediënt wordt vaak gebruikt in producten van de categorieën pasta, vleesbereidingen en charcuterie

Dit ingrediënt wordt gebruikt in 39 producten, waaronder Finesse bouillon vlees (Knorr), Equilibre lasagne (Come a casa), Cup a soup - Rundvlees (Unox), Broodje hamburger (Mora) en Snack en sauce - Gehaktballetjes in zoetzure saus (Mora).

Bekijk de 39 producten die rundvlees bevatten.


Verwante ingrediënten

Rundvlees...

2006-2024 - Concept & Coding: Debbie Lavreys & Daniël Teunkens